The fastest message board....ever. REGGAEMATIC: JALLU-KOALA - 28.1.2017 @ PIKKU-TOR...
Jing & Jangsters meets Jahrvi Sound - 10.2.2017 ...

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Chatty Chatty : Fi-Reggae
Drama kings & queens corner
Mene sivulle:  Edellinen sivu12345Seuraava sivu
Sivu:2 / 5
Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Scandal Bag (IP rekisteröity)
Päiväys: 8.joulukuuta 2011 17.31

Lainaus:
Rootzilla
tl;dr: Turpa kiinni ja postaa!

Unohdin mainita, et toi oli hyvä! :-) Oiskohan meidän syytä jatkaa tätä aihetta punk-ketjussa?

*****

http://youtube.com/OriginalScandalBag

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: X (IP rekisteröity)
Päiväys: 8.joulukuuta 2011 17.42

"Kun Pekka Haavisto matkusti Viitasaarelle tapaamaan Teuvo Hakkaraista, saimme esimerkin siitä millainen presidentti meillä voisi olla. Presidentti, joka uskoo ihmisiin ja on valmis avoimeen keskusteluun myös oman mukavuusalueensa ulkopuolella. Presidentti, joka pystyy katsomaan tietämättömyyden lävitse ja olemaan takertumatta ajattelemattomasti heitettyihin loukkauksiin. Presidentti, joka ei näe ensimmäisenä sitä mikä meidät erottaa, vaan sen, mikä meitä yhdistää." -Anssi Kela

http://www.anssikela.com/2011/12/08/avoin-kirje-pekka-haaviston-kannattajille/

http://i4.photobucket.com/albums/y107/riinah/d8771519-bfae-4e6f-a35c-6bbefdf5b616.jpg

http://www.facebook.com/OneLoveHelsinki
http://bujutrial.blogspot.com/
http://dancehall-dance.blogspot.com/
http://youtube.com/riinah/

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Rootzilla (IP rekisteröity)
Päiväys: 8.joulukuuta 2011 17.49

Lainaus:
Scandal Bag
Rootz, sun oraakkelimainen postaus lainauksineen koskikin foorumille kirjoittavaa yksityishenkilöä, joka tällä kerralla sattui olemaan minä. Olisi ihan kohteliasta selittää tuollaisia heittoja varsinkin kun kauniisti pyydetään.

Itse näkisin, että lainaukseni koski yhden nimimerkin tässä keskustelussa heittämiä kommentteja, eikä jutun ymmärtämiseen mielestäni vaadita keskustelun ulkopuolisia tietoja nimimerkin takana olevasta yksityishenkilöstä. Ja kauniisti pyydettäessähän mä selitin. Ihmettelin vaan että rautalangalle oli ylipäätään tarvetta. Vai pelkäsitkö sä, että joku tulkitsee ton niin, että vihjaan sun symppaavan Teukkaa & Pers.. anteeksi Perussuomalaisia?!

Presidenttihommiin mulla on liian nihilistinen suhtautuminen. En tosiaan usko, että tuossa sirkuksessa olis valittavana muita kuin eri tasoisia pellejä, ja näen ton Haaviston ja Hakkaraisen kuvionkin vain sirkustemppuna: ei kavereiden tapaamisesta anneta lausuntoja lehdistölle, ellei se palvele jotain tarkoitusta. Haavistonhan on pakko jotain kautta yrittää rakentaa kontaktipintaa niihinkin äänestäjiin, joihin ylikoulutettujen urbaanien punavihermädättäjäkukkahattulesbonaisten puisto-osastopuolueen simohovari-ehdokas ei vetoa, tyylilajia käyttääkseni. Ja Teuvo muuttui yhdessä yössä Ruohonen-Lernerin pahasta unesta ainoaksi jytkyksi, joka on pystynyt positiiviseen julkisuustemppuun. Yhdellä Vihreiden presidenttiehdokkaalla saa näköjään painettua monta uliulia ja neekeriukkoa unohduksiin. Ja sirkus jatkaa kulkuaan, show must go on, ettei kukaan pysähtyisi miettimään ja muistelemaan viime viikkoa.

Muistamiseen liittyen Jarkolle muuten sen verran, että noi vaalikoneen Väyryselle antamat pisteet kannattaa ehkä suhteuttaa siihen, mikä on viimeisen 30 vuoden kokemus Paavon pysymisestä kannassaan ja sanojen pitämisestä. Jos Paavo valitaan presidentiksi, se kuitenkin nukkuun ensin yön yli ja uudelleenformuloi sen, mitä se itseasiassa kampanjan aikana sanomisillaan tarkoitti (täähän on tosiaan alkuperäistä väyrystelyä, jonka Jytkyt on ilmeisesti oppinut Jumalan valitulta, Mestari luokan priimuksena).

Tää nihilistiämmä lähtee nyt googlaamaan punkkipändejä.

One Love,

RootzMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 8.12. 18.05.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 8.joulukuuta 2011 23.01

^En missään nimessä voisi äänestää sellaista ihmistä joka pysyisi 30 vuotta samassa kannassaan, ei vaihtaisi näkökantojaan maailman ja tietoisuuden muuttuessa. Itse huomaan olevani vähän eri mieltä aina jotain asiaa uudelleen kysyttäessä, se on tervettä aivotoimintaa nähdäkseni. Ei se ole mikään arvo että lukitsee maailmansa johonkin asemaan, se on idiotismia, sanoisin.

Väyrynen on linjakkaasti vastustanut federalismia, joka on hyvä juttu varsinkin nyt kun Napoleonin ja Hitlerin Euroopan hallitsemissuunnitelmat näyttää nykypolitiikoilta onnistuvan 'siististi' talouden keinoin.( vrt. Sarkozyn ja Merkelin uhkaukset ja pelottelut EU huippukokouksen alla, törkeää kiristystä ). Kiina, yhdysvallat ja Venäjä sekä entinen neuvostoliitto on hyviä esimerkkejä mitä tarkoittaa ihmiselle kun yksiköistä tehdään mammuttimaisia byrokkraattisia koneistoja.

Toinen juttu mikä Väyrysellä on selkeä Nato kanta, eli ei mitään syytä tällä hetkelä harkitä liittymistä. Samoin suhtautuminen Venäjään on realistinen ja itseironiaa on tullut roppakaupalla, joka herättää luottamusta.

Mulla on se etu että 80-luvulla olin liian nuori muistamaan juuri mitään Väyrysen sekoilusta, yheksytluvulla olin liian sekaisin muistaakseni juuri mitään Väyrysen sekoilusta ja 2000 -luvun Pate olikin aika hissukseen ihan loppurykäisyä lukuunottamatta ja oli suhteellisen asiallinen ;)

Väyrynen on kuin sarjakuvahahmo, vähän kuin Aku Ankka, jos sitä lukee päivälehden stripeistä niin ei paljoa naurata mutta koko tuotanto on jollain tapaa vertaansa vailla ;)

Taidan tehdä kompromissin, eka kiekalla Haavistoa, ihan vaan sen takia että jätkällä on pokkaa ja hyvää tahtoa, toisella Väyrystä, siellähän Väyrynen nimittäin Niinistön kanssa on loppumetreillä. Äänestämään kyllä nyt ajattelin mennä, kun saattaa olla vähenemään päin äänestykset tässä Kiina -vetoisessa maailmanmenossa.Muokattu 4 kertaa. Muokattu viimeksi 8.12. 23.16.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Rootzilla (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 0.00

Lainaus:
Jarkko
^En missään nimessä voisi äänestää sellaista ihmistä joka pysyisi 30 vuotta samassa kannassaan, ei vaihtaisi mielipidettä maailman ja tietoisuuden muuttuessa.

Entäs ihmistä, joka sanoo maanantaina kannakseen A ja toimii tiistaina yön yli nukuttuaan kuitenkin B:n mukaan? Tarkoitin siis tätä: kuinka monta kertaa viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana Paavo on pettänyt?

Lainaus:
Jarkko
Ei se ole mikään arvo että lukitsee maailmansa johonkin asemaan, se on idiotismia, sanoisin.

Ja se, että tavan tapaa lipsuu sanastaan, on epärehellisyyttä, sanoisin.

Lainaus:
Jarkko
Toinen juttu mikä Väyrysellä on selkeä Nato kanta, eli ei mitään syytä tällä hetkelä harkitä liittymistä.

Ks. ed.

Myyttinen hahmohan Paavo on ja tuon poliittisen pelin kiistämätön taitaja. Taitaa vaan olla sen lisäks aika kiero jätkä.

Edit: edit

One Love,

RootzMuokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 9.12. 0.04.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Rootzilla (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 0.10

Väyrysen parhaat? Mitäs näitä nyt on?

Äkkiseltään tulee mieleen ainakin:

- Dostojevskin koko tuotannon lukeminen viikonlopussa
- jalasmökki-klassikko
- lentoemojen nipistely, kännykkään koneessa puhuminen, busineksen puolella matkustaminen turistiluokan lipulla

One Love,

Rootz

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 0.38

Parhaita lienee ainakin:

"Kaikilla on omat vahvuutensa. Sattuu vain olemaan niin, että minussa nämä kaikki vahvuudet yhdistyvät."

"En ole puolesta enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin."

"Ei, en ole niin sanonut ja vaikka olisinkin niin en sitä tarkoittanut."

Aivan mahtavaa matskua, Väyrynen ei koskaan valehtele vaan puhuu aina niin totta kuin osaa.

En osaa kierona pitää vaan Alkiolaisena mystikkona ;)

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Scandal Bag (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 2.20

Lainaus:
Rootzilla
Vai pelkäsitkö sä, että joku tulkitsee ton niin, että vihjaan sun symppaavan Teukkaa & Pers.. anteeksi Perussuomalaisia?!

Pelkäsin sitä, muita tulkintoja sekä myös sellaisia tulkintamahdollisuuksia, joita en itse pystynyt edes kuvittelemaan. Olihan sentään kyseessä sun oraakkelilainaus, Haavisto, Hakkarainen, Scandal Bag ja perus... eiku keskivertosuomalaista älyttömämmät Fi-Reggae-ihmiset.

Rootz, ystäväni, mulla onkin sulle henkilökohtainen kysymys: jos joku keksisi nimittää sut ja mut Fi-Reggaen Haavistoksi ja Hakkaraiseksi, niin kumpi sä haluaisit olla?

Lainaus:
Rootzilla
Yhdellä Vihreiden presidenttiehdokkaalla saa näköjään painettua monta uliulia ja...

Ei Hakkarainen ole ainakaan multa saanut vielä mitään anteeksi, mutta pidän tuollaista sillanrakentamista yhteisen hyvän kannalta niin positiivisena asiana, että se jättää varjoonsa ne mahdolliset seikat, että rasistinen ja homofobinen kansanedustaja vain keräisi tempauksella nostetta tai että laskelmoiva presidenttiehdokas vain kalastaisi kaveruudella lisä-ääniä.

Anssin keloihin en ole aiemmin tutustunut, kun putosin Suomi-rockin/popin kelkastakin jo parikymmentä vuotta sitten, mutta tuossa X:n siteeraamassa viestissään Kela osuu kyllä nappiin tavattoman hyvin.

*****

http://youtube.com/OriginalScandalBag

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Scandal Bag (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 2.40

Lainaus:
Rootzilla
Väyrysen parhaat? Mitäs näitä nyt on?

Parhaimmista en tiedä, mutta pahimmista mulle tulee aina mieleen Etelä-Afrikan apartheid-aika, jolloin Suomi muistaakseni Sorsan hallituksella Väyrynen ulkoasiainministerinä pyrki viimeiseen asti pitämään yllä kauppasuhteita Etelä-Afrikan rasistiseen hallitukseen Suomen taloudellisten etujen vuoksi, samaan aikaan kun muu kansainvälinen yhteisö pyrki virittämään pakotteita apartheidin nujertamiseksi. Voi olla, että muistan tän väärinkin, mutta sellainen muistikuva mulla on myös 90-luvulla näkemästäni dokkarista.

*****

http://youtube.com/OriginalScandalBag

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Rootzilla (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 10.32

Lainaus:
Scandal Bag
Pelkäsin sitä, muita tulkintoja sekä myös sellaisia tulkintamahdollisuuksia, joita en itse pystynyt edes kuvittelemaan.

Hupsu. No Fear!

Lainaus:
Scandal Bag
Rootz, ystäväni, mulla onkin sulle henkilökohtainen kysymys: jos joku keksisi nimittää sut ja mut Fi-Reggaen Haavistoksi ja Hakkaraiseksi, niin kumpi sä haluaisit olla?

Oliko tää tanssiinkutsu?

Anssin Keloja on kyllä tullu joskus lueskeltua, musiikistaan en välitä, mutta fiksulta mieheltä vaikuttaa ainakin bloginsa perusteella.

One Love,

Rootz

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 9.joulukuuta 2011 20.47

Sija Ehdokas Puolue Pisteet
1 Väyrynen Paavo KESK 347
2 Arhinmäki Paavo VAS 103
3 Niinistö Sauli KOK 51
4 Soini Timo PS 31
5 Lipponen Paavo SDP -29
6 Essayah Sari KD -68
7 Haavisto Pekka VIHR -89
8 Biaudet Eva RKP -155

Opin käyttämään tota vaalikonetta viimein. Siinä olikin sellaset painoarvo -vivut joita oikomalla tulos hieman muuttu, mut Väyrynen vaan keulii. Soini sentään tippui reilusti.

Ei tästä nyt tuu mitään valmista näillä koneilla, pitää tehdä itse vaan nyt päätös kirjoittaako lappuun Väyrysen numeron vai 313:sen. Pekka paljastui tarkemmissa tutkimuksissa suuren luokan federalistiksi..

Tää nyt on vähän vaikeeta kun periaatteessahan globaali ihmisten välinen tasa-arvo on se mitä tulee politiikassa tavoitella pitkässä juoksussa ihmiskunnan kannalta. Mutta tällä kärjellä millä ollaan edetty globalisaatiossa niin mennään lähinnä globaaliin talousfasismiin ja siksi tässä vaikeassa tilanteessa on paras luottaa vain sarjakuvasankareihin.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Kari Salonen (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 8.51

Tein Jarkon esimerkin yllyttämänä Hesarin vaalikoneen, enkä pahasti yllättynyt tuloksesta:

Haavisto 225
Lipponen 165
Biaudet 114
Arhinmäki 90
Niinistö 49
Essayah -67
Soini -113
Väyrynen -123

Väyrynen on Väyrynen, vaikka olisi kuinka hauska mies. Olen sen verran vanha, että muistan miehen menneet synnit hyvin - eikä Väyrynen ole muuten muuttanut näkemyksiään hitustakaan sen koommin. Aivan avoimesti vallanhimoinen ja katkera menneisyyden mies. Sarjakuvahahmoksi hän tosin sopisi mainiosti.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 12.12. 8.53.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 9.07

^Presidentiksi haluavalla lienee hyvä olla lähtökohtasesti vallanhalua tai himoa, outoa on tämä mentaliteetti ettei saisi haluta siihen mihin pyrkii, vain armollisesti suostua kun tarpeeksi pitkään suostutellaan.Taas vallattomilla ja puolivallattomilla presidenteillä ei ole paljoakaan muuta virkaa kuin kauppakeskusten avajaisissa sinetin katkaisu, se on presidentti instituution ja suoran kansanvaalin pilkkaamista. Hyvä jakaa valta eduskunnan, hallituksen ja presidentin kesken niin yhdentahon hegemoniapyrkimykset on vaikeampia toteuttaa.

Meitä Karin kanssa ilmeisesti erottaa syvä näkemysero EU:sta ja federalismista, tuloksista päätellen.

Kuten tuossa aikasemmin totesin, niin ei meillä välttämättä kuitenkaan ole niin suurta näkemyseroa isosta visiosta, ihmiskunnan lähtökohtaisesta tasa-arvoisuuden pyrkimyksestä, en vain itse olleenkaan näe että sinnepäin oltaisiin menossa näillä rakentein, pikemminkin päinvastoin ;)Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 12.12. 9.07.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Rootzilla (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 11.03

Mut mikä sut Jarkko saa ajattelemaan, että Väyrysen sanoilla on jotain painoarvoa? Menneisyys kun osoittaa ihan toista.

Lainaus:
Jarkko
Presidentiksi haluavalla lienee hyvä olla lähtökohtasesti vallanhalua tai himoa, outoa on tämä mentaliteetti ettei saisi haluta siihen mihin pyrkii, vain armollisesti suostua kun tarpeeksi pitkään suostutellaan.

No täähän on se Linnunradan liftarin käsikirjassakin esitetty ihmisten hallitsemisen pohjimmainen ongelma: ne, jotka ovat kaikkein halukkaimpia hallitsemaan muita ihmisiä, ovat samasta syystä siihen kaikkein sopimattomimpia.

Paavohan ei ole tätä ennen koskaan pyrkiä mihinkään, kunhan on ollut käytettävissä kun isänmaa on tarvinnut.

One Love,

Rootz

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: kai (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 14.11

"En osaa kierona pitää vaan Alkiolaisena mystikkona ;)"

tätä aion lainata Jarkko. aina ja kaikkialla.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 14.46

Rootzilla,

Lähtökohtaisesti en usko sellaiseen että joku ylhäältä päin hallitsee muita ihmisiä vaan näen presidentti instituution enemmän visionäärin paikkana ja nyt tuntuu että mehukkaimmat visiot on Paavolla, en tiedä mikä lienee lääkitys nyt sitten päällä.

Presidentti on siis strategi, visionääri, ei suora kansan hallitsija tässä mielessä. Hallitus ja pääministeri on taas operatiivinen johto. Nyt kun operatiivinen johto on sellaisissa käsissä että lisävelkaa tulee useampi miljardi viikossa niinkuin viimevikonlopun päätösten seurauksena taas tulossa niin itsellä ajatus on, että tämä pitää saada pysäytettyä pikaisesti. Samoin näen asian liittovaltiokehityksen ja Naton suhteen.

Kokoomusta ei lisävelanotto tunnu haittaavan, eikä ihme sinällään, koska kokoomuksen agendaan on aina vahvasti kuulunut heikko julkinen talous, eli halu karsia sosiaalisia palveluja ja tulonsiirtoja. Kohta ei tarvita politiikkaa eikä politiikkoja leikkaamaan Suomen julkista taloutta tällä menolla, IMF hoitaa sen suunnittelun kysymättä mielipiteitä Suomesta, eli kiristää rahalla höyläämään Suomen julkisen talouden niin ohueksi kuin suinkin, Amerikan malliin. Tämähän on uusliberalismin ydintä.

Liittovaltiokehityksestä sen verran että sanoilla voi kikkailla mutta itsenäisyyden tunnusmerkit eli itsenäinen ulkopolitiikka, lainsäädäntövalta ( jo nyt n.60% EU:lla ) ja budjettivalta ( EVM vie budjettivallan Suomesta ) , on kaikilta osin valumassa pois Suomesta, jonkinnäkösen uusliberalistisen suurpääomaa kumartavan Euroopan eliitin käsiin.

Hallitus voi hyvinkin kompastua omiin jalkoihinsa vielä, SDP ja Kokoomus vetää sen verran eri linjaa sisäpoliittisesti, mutta jos näin ei käy, niin Presidentti voinee ( ainakin Väyrynen voi, vaikkei enää ole suoranaisesti presidentin käsissä hallituksen hajoittaminen ) halutessaan keikuttaa hallitusta niin, että sen työ käy mahdottomaksi ja tulee hallituskriisi.

Eli Väyrystä isompi visio on saada kokoomus pois hallituksesta ja liittovaltiojuna pysäytettyä. Samoin Naton torppaaminen.

Edustuksellinen demokratia itsessään ei tässä muodossa ole mun nähdäkseni ideaali systeemi, en minä luota kehenkään poliitikkoon sillä tavalla, että haluisin antaa valtakirjani aina neljäksi vuodeksi jollekin, mutta se on kuitenkin parempi kun ei demokratiaa ollenkaan. Sama koskee Presidenttiä, en minä luota kokonaisvaltaisesti yhteenkään ehdokkaaseen.

Ihmisiin ei ylipäätänsä kannata sokeesti luottaa kaikissa asioissa. Joihinkin ihmisiin pystyy luottamaan toisissa asioissa, toisiin toisissa, mutta ei kenenkään kaikissa, ei edes itseen voi luottaa kaikissa asioissa, tämä on hyvä pitää mielessä. On ihmisiä joihin voi luottaa 90% asioista ja sitten on ihmisiä joihin ei voi luottaa yhtään missään asiassa ja siltä väliltä. Se ei tarkoita kyynistä epäluuloisuutta vaan realismia ja armoa itseä sekä muita kohtaan, jokaisella on sokeat pisteensä, ihminen ei ole täydellinen.

Nyt kun luultavaa on että valinta on suoritettava Niinistön ja Väyrysen välillä, niin miten on Rootzilla, kumman sinä valitset? Vai onko se sitten Aku Ankka? On varmaan selvää ettei kumpaankaan kannata sokeasti luottaa mutta minnepäin heidän draivinsa Suomen visiota vie, se ratkaisee itsellä tämän valinnan. Niinistön kohdalla on mun mielestä selvä, että hän pelaa kaksilla korteilla, on tehnyt niin jo hyvän aikaa. Niinistö on federalisti ja Nato mies, vaikka antaa ymmärtää olevansa puoluettaan Nihkeämpi näihin kysymyksiin. Suurta teatteria ja huomattavasti kaksinaamaisempaa kuin Väyrysen meno.Muokattu 4 kertaa. Muokattu viimeksi 12.12. 15.15.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 12.joulukuuta 2011 22.26

Nooh...äänestin kyllä EU:n puolesta mutta luulin että se olis kansanvallan juhlaa ja että saatas coffee shopit Suomeen nyt vähintään ;) Mulle Eurooppa oli pitkälle Amsterdam ja Köpis. Saksan yhdentyminen oli selvästi mielessä joka oli varsin tunteikas ihmisten hetki ja jotain sen tapaista tunnetilaa tavoittelin varmaan kun lapun silloin uurnaan tiputin. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Oonkin sittemmin jäävännyt monta vuotta itseni äänestämästä kun oon tajunnut kuinka vaarallista se on itselle ja muille ;)

Oli todella vahva mediarummutus silloin yheksytluvulla EU:n puolesta, kelle luvattiin halpaa viinaa, kelle halpoja autoja, jokaiselle jotain. Jälkeenpäin on kuulunut puhetta että mediassa kustantajat käveli päätoimittajien yli ja lähes koko mediakenttä lauloi silloin yhta ja samaa nuottia jotka niille oli käteen jaettu.


Miten toi ihmiskunnan yhdenvertaisuus sitten pitäs hoitaa, enpä tiedä yksityiskohtaisesti, mutta helpostihan mieleen tulee että YK:ta vahvistamalla ja sen rakenteita muokkaamalla ja laajentamalla yhteisvoimin, vaan eipä siihen taida olla tietyillä intressiryhmillä oikeen halua.

Presidentinvaaleihin palatakseni niin toi SDP:n ja Lipposen kuvio on jännää seurattavaa, räjähtääkö maailma kun Lipponen tajuaa jäävänsä reiluun kymmeneen prosentiin äänistä?
Muokattu 4 kertaa. Muokattu viimeksi 12.12. 23.04.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Kari Salonen (IP rekisteröity)
Päiväys: 16.joulukuuta 2011 9.22

Noita Maikkarin ja YLE:n vaalitenttejä katsellessa mulla alkoi pyöriä päässäni tällainen arkistojen aarre: Mauno Koivisto joutui (tai pääsi) henkilökohtaiseen TV-tenttiin aivan alkuvuodesta -82. Tämä menee ehkä vähän offtopiciksi, ja pätkällä on pituuttakin puoli tuntia, joten hypätkää yli jos tahdotte. Tää on tällaista vanhan koivistolaisen fundeeraamista.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/koivisto_valitaan_presidentiksi_10086.html#media=10087

Aika moni asia oli toisin. Muistini mukaan Holkeri ja Koivisto olivat esimerkiksi edes vähän tasaväkisempiä kuin Niinistö ja Lipponen nyt... Ja Koivisto oli "fundeeraamisestaan" huolimatta paljon lyhyt- ja sujuvasanaisempi kuin Iso L. Ehdokkaita oli vähemmän, ja puheaikaakin nämä yksilötentit soivat enemmän kuin nykyiset yhteistentit.

Muistan aikoinani pitäneeni tätä haastattelua vähän kiemurtelevana - ja sellaisena sitä muistaakseni myös pidettiin. Nyt olen nähnyt aivan toisin: kaksi itseään täynnä olevaa toimittajaa yrittää pussittaa ehdokasta pitkillä ja monimutkaisilla kysymyksillä; ehdokas osaa palauttaa pallon nopeasti ja ovelasti verkon yli. Ainoa jankkaamisen maku syntyy tuossa alussa "sosialismin laadusta" jaaritellessa.

Vähän samanhenkinen käänne kuin tässä pätkässä oli eilen YLE:n väittelyssä: paljon aikaa käytettiin (sinänsä pahaan) Euroopan talouskriisiin ja euroasioihin. Sitten, lopulta, Jan Andersson sai kysyttyä Soinilta - eikä taatusti sattumalta juuri häneltä - paljonko presidentti itse asiassa määrää talouspolitiikan hoitoa. "Ei juuri ollenkaan, se on hallituksen asia", joutui Soini vastaamaan (ja tottahan hän on sen tiennyt koko ajan). Vasta sitten päästiin ulko- ja turvallisuusasioihin.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Scandal Bag (IP rekisteröity)
Päiväys: 2.tammikuuta 2012 18.07

Olen kritisoinut Halosta täällä joitakin kertoja, mutta nykyisen presidenttimme uudenvuodenpuhe vaikutti erittäin hyvältä. En kuullut sitä vielä kokonaan, joten täytyykin kaivaa puhe netistä.

Haavisto lienee se, jota äänestän ekalla kierroksella ja toivottavasti myös toisella. Vihreiden ehdokas tiivistää suomalaisista osuvasti esasaarismaisella ilmaisulla: Suomen ongelma on nurkissa nuriseminen.

*****

http://youtube.com/OriginalScandalBag

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 2.tammikuuta 2012 22.22

Alla olevassa linkissä Väyrysen Pate pyyhkii pöytää Niinistön Salella, ei ole Sale noin vaikeena ollutkaan ihan äsken

http://www.hs.fi/politiikka/Niinistö+Väyryselle+Nyt+puhut+ihan+omiasi/a1305552546950

Kyllä Väyryselle ääni lähtee, ei mahda mitään.

Haavistolle lohdutuspalkintona moraalinen extra pojo humaanista menosta. Mut federalistia ei voi äänestää vaikka luulen Haavisto idealismissaan ei näe mitä on tapahtumassa vaan sokeesti luottaa että ihmisen asialla tässä ollaan. Sinisilmä.

ps. ei toiminu toi linkkinappi jostain syystä, joutuu kopiomaan linkin tosta riviltä.Muokattu 4 kertaa. Muokattu viimeksi 2.01. 23.24.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Kari Salonen (IP rekisteröity)
Päiväys: 3.tammikuuta 2012 18.06

Skepsis ry ja humanistiliitto ovat nekin tentanneet presidenttiehdokkaiden näkemyksiä.

Ehdokkaiden vastauksia erikseen kommentoimatta, testi on mielenkiintoista luettavaa:

Skepsiksen presidenttikysely

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Cheesy-J (IP rekisteröity)
Päiväys: 7.tammikuuta 2012 1.02

----------------------------------------
Spittin' Fiyah Sound @ Soundcloud
Spittin' Fiyah Sound @ Twitter
Spittin' Fiyah Sound @ Facebook
----------------------------------------

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: ceejay (IP rekisteröity)
Päiväys: 7.tammikuuta 2012 11.08

Timo Soini maalaa piissii:

http://areena.yle.fi/video/1325685991113

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 7.tammikuuta 2012 12.46

Kisa kovenee, Soini ja tontut:

http://www.pyllykirja.fi/2011/images/timo_soini_haluaa_aanesi.jpg


http://is11.snstatic.fi/kuvat/tepe/img-1288466061627.jpeg

http://2.bp.blogspot.com/_LFnNF7fkZBY/S6c5LtCOVrI/AAAAAAAAA8A/T3yFDFtNbm0/s400/Jussi-halla-aho.jpg

I rest my case...Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 7.01. 12.54.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 7.tammikuuta 2012 21.49


Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 10.tammikuuta 2012 23.30

Vaalitentti FST5

Hiffasin että Ruotsinkieliset vaalitentit kannattaa katsoa jos jonkun katsoo, 'vieraalla' kielellä on paljon vaikeampi puhua tyhjää skeidaa. Onneks on tekstitys sentään.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Jarkko (IP rekisteröity)
Päiväys: 10.tammikuuta 2012 23.30

Vaalitentti FST5

Hiffasin että Ruotsinkieliset vaalitentit kannattaa katsoa jos jonkun katsoo, 'vieraalla' kielellä on paljon vaikeampi puhua tyhjää skeidaa. Onneks on tekstitys sentään.

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Scandal Bag (IP rekisteröity)
Päiväys: 11.tammikuuta 2012 0.02

Lainaus:
Jarkko
Hiffasin että Ruotsinkieliset vaalitentit kannattaa katsoa jos jonkun katsoo, 'vieraalla' kielellä on paljon vaikeampi puhua tyhjää skeidaa. Onneks on tekstitys sentään.

'Vieraalla' kielellä on myös vaikeampi puhua mitään erityisen järkevää ja olennaista. Mä katoin suurimman osan tosta ja mut yllätti vain se, et miten paljon tunnuin ymmärtävän ruotsia. Puhe ei kyl onnistuis multa juuri ollenkaan.

Tänään sitten äänestämään! Hyvät fi-reggaeläiset, älkää pakottako mua äänestämään Niinistöä toisella kierroksella, joten pliis, jelppikää mua, ja äänestäkää Haavisto toiselle kierrokselle! Niinistön lisäksi tokalle kierrokselle on realistisia mahdollisuuksia vain Soinilla, Väyrysellä ja Haavistolla. Kenet te haluatte sinne Niinistöä vastaan?

*****

http://youtube.com/OriginalScandalBag

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Kari Salonen (IP rekisteröity)
Päiväys: 11.tammikuuta 2012 13.23

Lainaus:
Scandal Bag
Hyvät fi-reggaeläiset, älkää pakottako mua äänestämään Niinistöä toisella kierroksella, joten pliis, jelppikää mua, ja äänestäkää Haavisto toiselle kierrokselle!

Mä voin yrittää.

Katsoin loppupuolikkaan tuosta FST5:n tentistä. Toimittajat pitivät sen aika hyvin hallussaan, eivätkä kovin pahasti päästäneet ehdokkaita jaarittelemaan omaa liturgiaansa. Ei siinä mitään uusia avauksia kuultu, mutta tässä vaiheessa kampanjaa niitä ei yleensä kuullakaan.

Pitäisi varmaan lukea enemmän maakuntalehtiä. Tämä pieni haastattelu tarttui silmään Ilkan nettisivuilta - haastateltavina kaksi Suomen kurdia ja Etiopiasta adoptoitu:

http://www.ilkka.fi/arki-ja-elämä/yhteiskunta-ja-ilmiöt/vaalit/kolme-aanta-suvaitsevaiselle-1.1125571

Re: Presidentinvaalit 2012
Kirjoitti: Masu (IP rekisteröity)
Päiväys: 11.tammikuuta 2012 14.39

Lainaus:
Scandal Bag
Hyvät fi-reggaeläiset, älkää pakottako mua äänestämään Niinistöä toisella kierroksella, joten pliis, jelppikää mua, ja äänestäkää Haavisto toiselle kierrokselle!

Itse ajattelin myös yrittää. Saa sitten nähdä kuka saa ääneni toisella kierroksella.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383004_10150674469138219_766388218_12079167_609057267_n.jpg

Mene sivulle:  Edellinen sivu12345Seuraava sivu
Sivu:2 / 5


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.
This forum powered by Phorum.