The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Chatty Chatty
Drama kings & queens corner
Mene sivulle:  12 Seuraava sivu
Sivu:1 / 2
Vieläkös täällä ollaan elossa?
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Mikä meno? Meininki semi ug at the moment! Hirveet "old school" soundi sessio nitkut päällä!

dont worry ma`am, i`m from internet.
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Mitkä on jätkän kriteerit old school-tansseille..?

Kieltämättä hiljasta ollut. Lähti vähän käsistä toi läpänheitto parissa topikissa tuossa aikoinaan. Niin ajattelin häpeissäni, että seuraavan kerran, kun postaan niin pitää olla oikeasti asiaa. :D No ei tämäkään kyllä kovin informaatiopitoinen viesti ollut, mutta jututan jätkää inna internet stylee.

Meitä odotellaan mullan alla (ei, ei mennä ihan vielä)
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Eikös sitä laulussakin lauleta, jotta: "Pitää olla pikkasen ug! ug!"

Ei, ei se tainnut niin mennä. Mut ois voinu.


Vähän meitsiäkin nitkuttaa, mut ei pahasti vielä. Laskeskelin just et viis kuukautta on jo edellisestä kerrasta, mut sillon oli meno kyl just sopivasti sekä ug että old school. Turussa sentään, paikalliset bhaktit tarjosivat useamman lajin vegaanisetit, Kansakunnan parannus hois saundin ja soiton ja ite sain tanssia ilman kenkiä, koska tapahtuma oli vuoren laella puistikossa. A+

Uuet tanssikengät kyl tarttisinkin, ei o muita ko puhkikuluneita!Mitä palstaan tulee, ni ainaki tää o nykyään nopea tarkistaa, onko uusia viestejä!

miks tähän tuli "täytä otsikko" vaikka vastaan olemassa olevaan ketjuun?
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Tääl ollaa! :) Oon alkanu vähä kyllästymään tohon facebookiin kun siellä ne keskustelut sitten häviää aikanaan ja on lähes mahdottomia löytää, pitäis palata tänne keskustelemaan![www.facebook.com]
[bujutrial.blogspot.com]
[dancehall-dance.blogspot.com]
[youtube.com]

RIP Fi- R vaiko eikö?
Kirjoitti: ()
Päiväys:

^ Täältä nuo keskustelut eivät niin vaan häviäkään, tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia..... :D

Tääl ollaan kuitenki!!

Never Grow Old.

KUKA KORJAA HÄH
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Nuo otsikot eivät näköjään täyty itsekseen, samoin videoiden linkkaaminen tuottaa ongelmia. Onko vika minussa vai foorumissa?

Never Grow Old.

Vieläkös täällä ollaan elossa+
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Valkyrians + Buster Shuffle tänä perjantaina lepakkomiehessä. Täyttänee jonkun mielestä ainakin old schoolin ja ug:n määritelmän (keikka maan alla)

"Supported by Dj’s who will be spinning original vinyl!"

Valkyrians & Buster Shuffle @ Lepakkomies 24/10/14

--
[soundcloud.com]

mitämitä
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Sain viriteltyä itelleni tollasen "ghettopreamppi" virityksen! Kiva himassa yksin soitella biisejä :D

Mikä tappoi meiningin?Ennen oli joka viikko jonkinlaiset kekkerit nyt ei tunnu olevan mitään koskaan.Omalta osaltani ainakin ollu erittäin laiskaa kemujen järkkäily,pakko myöntää.

Onneks kaveri on rakentanu sound systemin ja aikoo rakentaa vielä pari scooppia lisää niin alkaa oleen hyvä läjä.Jos sais jonnekin järkättyä kunnon sessiot sit.Kaveri toki ollu soundinsa kanssa kaikenmaailman huumebileiden chillouteissa ym ;) Vanha roots konservatiivina haluisin järkätä sen läjällä sessarit missä soi ainoastaan roots rock reggae!Onneks innostunu kyllä soundin omistajakin koko ajan enemmän kyseisestä musiikista mikä on hienoa!

Toivotaan että reggaen nousukausi tulee vielä uusiutumaan.Enkä puhu nyt Jukkiksesta joka omalla tavallaan saattoi tehdä hallaa koko hommalle vaan siitä kun oli kunnon sessareita vähintään joka kuukausi ja reggaen kirjo soi laajana pitkin suomenmaata ja siideripissikset oli onnelassa!

Toki pinnan alla kuplii siis ja uusia meininkejä on tulossa.Bring back the roots vibes!Intergalaktik,Tulitauko,HOTN nyt ne soundit ulos sieltä varastosta ja tulittaan.Lupaan raahata hanurini mestoille!FRWRD meiningille myös plussaa vaikken ookaan kerenny viel kertaakaan käymään.

Herätys ihmiset,helvettiin somesta ja sessioita järkkäileen ja joraileen ja ylläpitämään kulttuuria!Eteenpäin!

..
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Suomi tarvii nyt enemmän kun koskaan ehkä kunnon rootsi viboja ja hyviä sessioita!Ei pelkkää jvgtä ja muuta paskaa,kunnon musa takas ny ja kermaperse räpit ja muu kekeily ulos! :D

,.,.
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Oon fiilistelly aika paljon lähiaikoina pitkästä aikaa sessio videoita! Länsi lontoo meiningit on aika raffeja!Hyvä meininki!


Generation pepsi max.
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Joo, asiaa puhut, mutta pitää myös muistaa, että ajat muuttuvat. Ihmiset hakevat tansseiltakin eriasioita nykyään ja välttämättä se ei toimi, että soitetaan koko ilta rahisevia roots-vinyylejä. Sillä ei ole väliä soiko dancehall/dubstep vaikutteinen tavara vaiko roots. Tärkeintä olisi vain olla ne aidot reggaevibat ja niihin kuuluu ehdottomasti soundsystem..! Seinän kokoset kaapit jotka on tehty ite, se on kaikkein oleellisinta. Sen eron huomaa heti, kun käy esim jossain perusklubilla ja sitten näiden alanmiesten tansseissa. Kun on bileissä käytössä hyvät kaapit niin pelkkä musa ja siitä lähtevä basso saa koko kropan rentoutumaan ja pään fiiliksiin. Ei tarvitse olla edes kännissä/pilvessä tanssiakseen ja sitä meidän suomalaisten bilekulttuuri tarvitsisi eniten. Pure reggaevibes!
Siitä syystä todella toiveikkaana katson tulevaisuuteen, koska on alkanut jonkinlainen uusi vaihe suomen soundsystem skenessä. Respectit FRWRD-bosselle ja myös frendisi salamari-soundille. Intergalaktik,Tulitauko,HOTN onneksi ollut näyttämässä mallia miten homma hoituu.

Jah
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Henki pihisee vielä, elossa siis ollaan!

Re: Jah
Kirjoitti: ()
Päiväys:


Bless
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Kiitokset minulta ja koko Ivah Sound crewlta, hyvä jos FRWRDt on maistuneet (seuraavat 22.11.). Suurin ongelma tanssien järjestämisessä on paikkojen puute. Täysikokoista soundia ei ihan mihin tahansa kuppilaan voi roudata pääkaupunkiseudulla ja ug-paikoista jatkuva pula. Pelkällä rootsilla on myös hankala saada iso tila täyteen.

Mutta toisaalta meininki Suomessa on tällä hetkellä todella vahvaa. Uusia soundeja syntyy (Salamari, Korpisound yms.) ja vanhat heräilevät eloon (big up O.P.A.). Oli myös ilo olla järjestämässä viime kesän Wibes-festivaalien soundmeeting Tulitauon ja Healing of the Nationin kanssa, meininki oli kova! Muita roots-meininkejä lähiaikoina mitä nyt nopeasti tulee mieleen on ollut ainakin Roots Stompit Haile Selassien synttäreiden kunniaksi heinäkuussa Soul B:ssä, OPAn ja Jah Porterin klubit Lahdessa ja Lappeenrannassa, Temppelin klubit Jyväskylässä, Dread Lionin ja Healing of the Nationin klubit Turussa, meidän ravintolapäivätapahtuma elokuussa Helsingissä sekä viime syksyn ja kevään Dubnamite klubit Pueblossa.

Pitäkää silmät ja korvat avoinna ja tulkaa tansseihin, niin niitä voidaan järjestää myös jatkossa! :)

-Autuas / Ivah SoundMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi .

...
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Meikä alkaa ihan just rakentaan soundia,elementit subeihin kököttää jo tossa lattialla!Countryside ghetto osasto!Huligaani tyyleillä:D

täh
Kirjoitti: ()
Päiväys:

^ Kuvia odotellaan/ vaaditaan! Kaikenlainen elementtihomma ynnä boksinrakennus on parasta just.

Mitäs elementtejä sulla on ja millaiset laatikot suunnitteilla? Meetkö perinteisillä skuuppimalleilla?

Never Grow Old.

.oo
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ei skuuppeja!Refleksi hommia!

Tämmöstä tulossa 2kpl alkuun [www.jobst-audio.de] ja sit 2x12 boksi päälle fanen uusilla kokoalue kaiuttimilla jotka toistaa iisisti about 18khz asti!!!!!!

Monona yhellä vahvistimella missä dsp valmiina.kuten sanoin ghetto tyyleillä!

Subeissa hinta/laatu suhde meiningeillä eli the box 18-500 elementit,135ekee kpl. Sillä välin kun jengi säästelee rahojaan että ne voi ostaa 500euron elementin mä rakennan 2refleksiboksia lisää ja jää vielä huntti massia :D

joo
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Laittelehan sitten kuvia! Täällä seurataan mielenkiinnolla!!

Never Grow Old.

ujkl
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Eka ois melkein valmis.Huomenna toinen vielä kasaan ja sit viimeistelyt!


hih
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Mites elementin johdotus? Jätätkö johtojen päät/ liittimet roikkumaan noista takapaneelissa näkyvistä rei`istä ulos vai mikä on suunnitelma?

Never Grow Old.

**
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Tälle vois kyllä vaikka laittaa oman ketjun. Löytäis helpommin.

Never Grow Old.

uogo
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ihan speakonit tulee niihin reikiin! Just on kaveri tulossa jeesaan niin saadaan toinenkin tehtyä.Laitetaan omaa ketjua sit ku on oikeesti valmista!

Mukavaa touhua kyllä rakentelu!

beiss!!!!!!
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ai joo, hämäs vaan tuo reikien koko. Eli speakonit siihen siis tulee. Hyvältä kyllä näyttää.

Vaneripöly ynnä elementit ynnä vahva basso.... puuliima, muutama ärräpää ja käden jälki. Elämästä voi myös nauttia, pienilläkin asioilla.

Never Grow Old.

Re: ...
Kirjoitti: ()
Päiväys:

No justiinsa! Tavatkaamme musiikillisesti, tervetuloa kokeilemaan tänne noita kaappeja jos haluut tietää miten soi puutalos.

Soljuvaa eloa

Re: ...
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Refleksisubit ne on parhaat, ite diggailen lähtökohtaisesti enemmän ku skuuppeja. Hienon näköstä!

--
[soundcloud.com]

huhuj
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Tämmöset niistä sitten tuli.Pitää hioo ja lakata vielä ja piuhottaa ym mutta muuten siis valmista. Seuraavaks väsäileen sitten yläpäitä kuntoon! Eiköhän toi ennen 2015 oo valmis!


hi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Hienolta näyttää! Ai, jospa vielä itsekin joskus....

Never Grow Old.

Headline news
Kirjoitti: ()
Päiväys:

^ Mites olis, jos sitä ennen postaisit kuvan siitä sun rakentamasta kaapista? Ihan vaan perjantain virkistykseksi, on meinaan ihan hullun hieno!

Mene sivulle:  12 Seuraava sivu
Sivu:1 / 2


This forum powered by Phorum.