The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Chatty Chatty
Drama kings & queens corner
Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Voisiko rekisteröinti-sivulle lisätä ns. captchan? Eli sellaisen hässäkän, jossa pitää vastata oikein kuva- tms. arvoitukseen, jotta voi jatkaa operointia. Jonkun tovin säädön se vaatinee, mutta sellaisen asentaminen vähentäisi teidän duunianne poistaa spämmiä ja tekisi meille muille viimeisille mohikaaneille tästä puoli pykälää mielekkäämmän, kun ei olisi tuota mainoskrääsää harhauttamassa että joku ois ihan oikeasti postannut jotain. Palsta muutenkin tuntuu olevan aivan kuolonkorinoissaan, ja nuo robotit vaan lisäävät vaikutelmaa, ... Sellaisen lisääminen saattaisi auttaa ongelmaan, jos ne tosiaan ovat robotteja eivätkä matalapalkkaisia ihmisiä..

En tiedä mikä foorumi-ohjelmiston versio täällä on käytössä, mutta pikaisella etsinnällä löysin tämän: [www.phorum.org] Päivitetty viimeksi vuonna 2007, joten saattapi toimia täälläkin.

Jos ei tuo, niin ehkä tämä? [jafty.com] Lisää löytyy hakusanoilla "javascript captcha" (javascript-pohjaiset eivät vaadi foorumi-ohjelmistolta sinänsä mitään, mutta ne täytynee erikseen lisätä rekisteröinti-sivun tekevään koodiin).


Kiitos..

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Pitäs samalla päivittää tää softa johonkin muuhun, koska tää phorum on tullut tiensä päähän.

--
[soundcloud.com]

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Haa, luulin jo että ootte kaikki jossain Jamaikalla tai jotain. ;--)


Mutta totta, parempihan ois päivittää koko softa eikä vain paikkailla sieltä täältä.

Ehkä paljon luvattu, mutta.. voin yrittää, jos kukaan joka osaa (ja omaa myös luppoaikaa) ei ilmoittaudu palvelukseen ja annat(te) oikeudet palvelimelle. En tiedä minkä verran tälle palstalle enää on tilausta vuonna 2015, ainakin Tapahtumat-osio on vielä ilahduttavan aktiivinen, mutta näkisin et ois hyvä päivittää tätä, jos vaikka toimis taas seuraavat kymmenen vuotta. Kait palstalaisten lapsetkin jo pian jonkun reggaefoorumin tarvitsevat. ;-)

Rehellisesti en tiedä minkälainen duuni se on, mut ei kait se rakettitiedettä silti ole, päänraapimista vaatii.. Palsta hetkellisesti lukkoon, varmuuskopiot tietokannasta, uus softa sisään, tietokannan muuntaminen uuteen muotoon (taitaa olla tarpeen), tuon oikean yläkulman listan automagian uudelleen sovittaminen, pakollinen keltanen taustaväri, ...

?

Nykyinen tilanne on ainakin jotensakin surkean tuntuinen. Nuo roskaajat ovat yks juttu, mutta täällähän on jotain ongelmia jo ihan vaan viestien lähettämisen kanssa (mulla ei näy 'Lähetä' tekstiä lainkaan, pelkkä nappi, ja esikatselu tyhjentää viestikentän).. En usko että uusia aktiivisia henkilöhahmoja tänne enää ilmaantuu, jos tämä tästä vielä rapistuu. Kenties tuo keltainen sävy vaan on syöpynyt mulle niin syvälle että tuntuu jotenkin harmilliselta nykytila. Kyllähän tämä postimerkkeilyarkistona vielä palvelee mut ehkä vaan aika päästää irti..

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Vaiko meinasitko että vaihtais koko phorum-softan johonkin aivan muuhun? Lienee isompi hässäkkä se, vaatii jonkun muuntajan sille tietokannalle joka on tän arvokkain osa.. Phorum itsessään tosiaan vaikuttaa kuolleelta projektilta.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Databaset saanee helposti konvertoitua, pitäis vaan duunata toi muutos. Mutta mä lienen ainoa "aktiivinen" modi nykyään, en ole ainakaan saanut muilta modeilta mitään vastauksia huuteluihini, eikä mulla ole aikaa ja energiaa siihen tällä hetkellä..

Sellainenkin idea on heitetty ilmoille, että mikäli softaa vaihdetaan niin foorumia voisi yksinkertaistaa. Esim tekemällä osiot tapahtumille, ja sitten yleiselle keskustelulle. Tuntuu turhalta nämä kaikki alueet kun uusia postauksia tulee noin viisi viikossa.

--
[soundcloud.com]

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Jea, hyvä jos sulla on sentään mielenkiintoa, aika ja energia tulevat kun ovat tullakseen. Eipä tässä kait kukaan jäniksen selässä sentään ole joten ota vaan aikas.

Ite näen tän jaon ihan perusteltuna, vaikka nykyään ei enää aktiivisuutta niin olekaan. Jamaika-osio on ollut aina mielenkiintoinen ja Audio-osio taas hyvä erittelemään musiikki-keskustelut erilaisista mixteipeistä ja Youtube-videoketjuista.. Ois harmi jos ne kaikki sekoittuisivat. Ite toivoisin ehkä vielä lisää. ;) Esim. Levyarviot-osio vois intouttaa monenlaista mehustelua ja nippelitietoa -- ehkä vielä täsmällisemmin kuin laaja-alaisempi musiikkikeskustelu. Tiedä häntä.

Mutta hyvä tosiaan jos voit jossain vaiheessa tehdä kehittelyä tän palstan suhteen.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Jees.

Ongelmanahan on vähän se, että tällä hetkellä kukaan ei kanna vastuuta boardin pyörittämisestä - kone on vaan ns. jätetty pyörimään. Mutta jos täällä nyt ei herää hirveätä vastustusta niin voin kyllä ns ottaa haltuun. Muuten täällä tuskin mitään tapahtuu - en tiedä edes että onko kellään muulla enää tunnareita 8)

--
[soundcloud.com]

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Jätkä on siis ns päällikkö täällä!

Ihmeessä homma haltuun!

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Eipä täällä todellakaan enää tapahdu, mikä on kyllä harmi.... noin nostalgisessa mielessä. Mutta kyllähän tänne aika ajoin uuttakin tietoa tulee, eli toimintaa on vielä ja uusia videoita ja musiikkijuttuja joskus putkahtelee. Rootzillan vttuilut on kyllä vissiin loppu... :D

Harmi jos tämä tähän jää, ei varmaan sitten muuta kuin hyvää yötä ja Facebook kehiin, hyvä kuitenkin jos joku (Jahmani) jaksaa tuota päivitystä tehdä.

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Lainaus
hirsi
Rootzillan vttuilut on kyllä vissiin loppu... :D

Eihän täällä oo enää ketään eikä mitään, kelle/mille vittuilla :/

Mut joo, on tosiaan muut formaatit tainnu syrjäyttää tän? Vai onko niin, että se Finnrock, mikä joskus oli, hankki lapsia, meni töihin ja unohti reggae?

(Itsehän en kyllä ole musakiksejäni enää vähään aikaan reggaesta saanut, muut jutut inspaa nyt enemmän.)

One Love,

Rootz

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Älkääs nyh jätkät. Kyllä yksi fi-reggae foorumi pitäisi Suomessa olla, oli siellä juttelua tai ei. Uskon, että foorumin päivitys tekisi pieniä ihmeitä, ainakin käyttäjäystävällisyys lisääntyisi ja sitä myötä ehkä houkuttelisi kirjottelijoita. Nyt on vähän silleen, että kun tulee tarkastamaan uudet viestit niin joku viisi kenkämainostopikkia iskee silmille samantien. Tämä foorumi on tuntunut sellaselta kotipaikalta, jonka päivittäin tarkastaa. Aina tosi hauska huomata, kun joku on kirjoittanut painavaa sanaa tänne. (:
Mutta niin, loppukysymys on sitten se, että kellä on motivaatiota/taitoa ja aikaa tehdä tarvittava päivitys. Jos tarvii jotain tuntiliksaaa maksaa niin voin ainakin ekan työtunnin kustantaa. :D

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Kyllä tämä kannattaa pitää pystyssä, kiva lueskella näitä juttuja toisinaan.

-------------------------------------------------------------------------------------------

"Jos sanotte laitumella olevan 15 lammasta, tarkoitatte juuri viittätoista ettekä 15,001 tai 14,999 lammasta" - Lancelot Hogben

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Itse teen aika ahkerasti moderointeja spämmin suhteen, mutta ymmärrettävästi oman aikatauluni puitteissa.

Suhtaudun kriittisesti ajatukseen siirtää boardia toiselle alustalle ellei teknisesti osaavia tekijöitä löydy tekemään hommaa ilman rahallista korvausta.

Boardi on pysynyt useamman vuoden virallisesti ja rahallisesti meikän toimesta pystyssä ja koen itse suurimman arvon olevan tällä hetkellä vanhat viestit ja keskustelut. Olisi toki hienoa jos funktionaalisuus olisi korkeampi, spämmin määrä pienempi ja keskustelu aktiivisempaa. En kuitenkaan usko että tärkeimpään eli viimeiseen mitkään pinnalliset muutokset ovat avaintekijä, vaan keskustelukulttuurin muutos ja entisten aktiivikäyttäjien siirtyminen muiden asioiden pariin.

Komposti @ Facebook / Komposti @ Twitter / Komposti @ SoundCloud
Jukka Poika @ Facebook / Raappana @ Facebook

Ylivoima-studio online!

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Mr. Tommi the ManHimself:

"Boardi on pysynyt useamman vuoden virallisesti ja rahallisesti meikän toimesta pystyssä ja koen itse suurimman arvon olevan tällä hetkellä vanhat viestit ja keskustelut. En kuitenkaan usko että tärkeimpään eli viimeiseen mitkään pinnalliset muutokset ovat avaintekijä, vaan keskustelukulttuurin muutos ja entisten aktiivikäyttäjien siirtyminen muiden asioiden pariin."

Kiitos ja kumarrus. Ehkä siis on aika todellakin suunnata uusille vesille? Tämä pohja on kuitenkin hyvän palvelun lisäksi muodostunut osaksi suomalaista reggaekulttuuria, jota ei kuulu hävittää. Niinkuin sanoitkin edellä. Nuo "muut asiat" eivät toivottavasti tarkoita esim. pelkästään facebookia? Mitä olisi keskustelukulttuurin muutos? Miksi emme voisi keskustella täällä? Mitä uuttä toisi vaikkapa joku muu pohja, facebook tai Twitter? Toki jos keskustelun määrä/ taso on tätä luokkaa, ei tätä kannata jatkaa. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja omaa lisääni mukaanlukien mukaan ottamatta. Mitä olisi keskustelukulttuurin muutos, muuta kuin foorumin ja palvelimen muuttuminen?

Toivoo ja kysyy, eräs joka ei tiedä mikä/mitä olisi olemassa facebookin lisäksi?

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ja lisäksi vielä; tuo kiitos ja kumarrus tulee todellakin Bommitommille tämän kaiken jaksamisesta.

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Sitäpaitsi eikö sun pitäis olla kohta jo keikalla Oulussa?

Siinä mun mielestä ajankohtaista twiittausta! :D

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

[www.facebook.com]

Kiitti Riina, sait vähän vauhtia aikaan. :P

Meitsi ehdottaa hirsiä uudeksi moderaattoriksi Jarnon tilalle (joka tuolla sanoo että hänet voi korvata). Olettaen että spämmäys jatkuu ja tarvetta siivoamiselle on. hirsi ainakin lataa tän sivuston joka päivä. ;-)


Bommitommi> Boardi on pysynyt useamman vuoden virallisesti ja rahallisesti meikän toimesta pystyssä ja koen itse suurimman arvon olevan tällä hetkellä vanhat viestit ja keskustelut. Olisi toki hienoa jos funktionaalisuus olisi korkeampi, spämmin määrä pienempi ja keskustelu aktiivisempaa.

Kiitos vaan että oot pitänyt tätä palstaa pystyssä, ja suht hyvinhän tämä onkin toiminut. Mutta kyllä tässä on muitakin vikoja kuin tuo spämmin määrä tai toimintojen puute. Viesteihin vastaaminen ei aina onnistu, viestien esikatselu ja muokkaaminen ei toimi, joidenkin käyttäjien nimimerkit näyttävät tyhjää, kommunikointi Googlen analyytikan kanssa aiheuttaa ensilataukseen typerän viiveen, videolinkkaus vaatii säätöä, ..Mikään noista ei anna vaikutelmaa jatkossakin hyvin toimivasta softasta ja tällä hetkellä ne lähinnä tekevät viestittelystä vaikeampaa kuin sen tarvitsisi olla. Täytyy olla melkonen jäärä että jaksaa ees yrittää (ja väitän tietäväni jotain jääräydestä).Bommitommi> En kuitenkaan usko että tärkeimpään eli viimeiseen mitkään pinnalliset muutokset ovat avaintekijä, vaan keskustelukulttuurin muutos ja entisten aktiivikäyttäjien siirtyminen muiden asioiden pariin.


Kun alotin tän ketjun, olin tulossa tänne pyytäämään josko tunnukseni täällä voisi kokonaan poistaa, mutta päädyin alottamaan tän ketjun, no, vanhasta sympatiasta kait, plus täällä oli kenkämainoksia joka lokero täynnä. Mutta kuitenkin. Reggaesta tai siitä keskustelemisesta en siirry muiden asioiden pariin, en pysty, mutta tosiaan jos vain suinkin mahdollista, toivon että mun tunnukseni, kaikki aloittamani viestiketjut ja lähettämäni viestit poistetaan. Niitä on tässä vaiheessa kuitenkin jo yli vuosikymmeneltä ja tyystin häviäminen on merkittävästi eri asia kuin pelkästään kirjoittamisen lopettaminen. Ymmärtääkseni näin on ennenkin tehty (Kosmos) ja veikkaan/toivon että se toimisi nimenomaan tuohon suuntaan jota penäät.
Ja bilejärkkääjille pyyntö (ennen kuin toivottavasti häviän): harkitkaa tuon Fi-Reggae bannerin laittamista flaboihin ja flyereihin, se voisi houkutella uusia kirjoittajia ja lukijoita tänne, ja sitä myötä aktiivisempaa keskustelua. Enemmän yhtenäisyyttä. Parhaimmillaan kuitenkin melkosta sivistystyötä tämä palsta ja kuten hirsikin mainitsi, tällä on ollut oma osansa reggaekulttuurissa täällä. Skeneskene! Ja tämä on keskustelupalsta, toiminnallisuudeltaan aivan erilainen kuin esim. tuo Facebookin Fi-Reggae-ryhmä.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ras Shemille ja kaikille muillekin tiedoksi että ei ala hirsi modeksi.

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Otin nyt hieman tiukempaa otetta uusien käyttäjien kirjautumisen suhteen ja dellailin aktiiviset spämmibotit.

Meillä modeilla ei ole teknistä osaamista jota päivityksiin vaadittaisiin. Osa ominaisuuksista kuten editit menetettiin edellisen pikku päivitysyrityksen yhteydessä. Sen takia huutelen että olis kiva jos joku osaaja löytyisi. :)

Komposti @ Facebook / Komposti @ Twitter / Komposti @ SoundCloud
Jukka Poika @ Facebook / Raappana @ Facebook

Ylivoima-studio online!

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

^ Tuossa on myös yksi syy, miksen ala moderaattoriksi; en vain osaa :)

Never Grow Old.

Re: Moderaattorit ohoi
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Hei,mun profiilin vois poistaa täältä , kiitos:).This forum powered by Phorum.