The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Fi-Reggae Ry -arkisto
Yhdistykseen liittyvien keskustelujen arkisto
Message board archive for the now defunct Fi-Reggae Association
Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Toinenkin uus thread tänne, kun en parempaa paikkaa löytänyt. Olen tätä aiemminkin penännyt ja nyt taas: haluan tilastotietoa palvelimen toiminnasta! Muutamassakin (Jarno 'chatty chatty - kevennys', Rootz 'ry - moderoinnit') ketjussa on nyt mainittu TUHANSISTA päivittäisistä lukijoista. Onko nyt puhe tuhansista yksittäisistä latauksista (joita joillekin nimimerkeille varmasti tulee kymmeniätuhansia per päivä..) vai aidosti yli tuhannesta erillisestä ip-osoitteesta, jotka ottavat palvelimeen yhteyden?

Vanhana palstalaisena (17. rekisteröityjä!) tämä oli ensimmäinen kysymys, kun tätä taas silmäilin, että kuinkakohan paljon täällä on aktiivista väkeä. Ainahan kirjoittajia on ollut enemmän kuin sivustaseuraajia (toivon ainakin lukeman olevan näin päin) - kuinkas tänä päivänä? Johan se lukema itsessään kertoo jotain reggaekiinnostuneista Suomessa.

Eli tietoa: rekisteröityneiden lukumäärä. Keskimääräiset yhteydenotot per päivä, viikko, kuukausi. Jos mahdollista, rekisteröityneiden aktiivisuudesta sana (esim. sivulatausten määrä/ip-osoite - onkohan tuossa ees tolkkua). Luetuimmat topikit, kuumimmat kallet, ..., ..., ... ... .

Jonkinlainen vuotuinen informaatiopaketti ois "ihan kiva".


Love always love.

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

>Vanhana palstalaisena (17. rekisteröityjä!)...

Kukas muuten olikaan Alkuperäinen Fi-reggaelainen, eli aivan ensimmäinen palstalle rekisteröitynyt keskustelija?
Itsekin ehdin mukaan kymmenen ensimmäisen joukkoon, tosin tuolloin vielä nimimerkillä "vee", mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen.

edit: Nyt kun muistelin niin heräsi vahva kutina että eka rekisteröitynyt olisi ollut Jani aka dani aka repe aka iso mies itse. Mutta kun on tuota varhaisiän dementiaakin niin...

.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi .

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Hojoo

Toki irtoaa infoa. Tässä viime vuoen statsit:Päivittäiset uniikit visiitit pyörii keskimäärin välillä 1000-1200. Alimmillaan 600, piikki 1700. Eli joo, oisin voinu ns. tsekata itteni ennenku höyrysin tosta "TUHANSIA lukijoita" päivässä, lähti ihan mutuna hatusta.

Käyttäjiä on 4200, postanneita 2250. Yli tuhat postanneita on 29, yli 500 postanneita 63, yli 200 postanneita 130, yli 50 postanneita 322. Lukijoita siis piisaa, kirjoittajia vois olla enemmänkin. Näillä viimeaikaisilla natsimoderoinneilla ja neuroottisilla nillittämisillä pyritäänki pitää ilmapiiri semmosena, että uusia naputtajia ilmenis. Tervetuloa!

Lämmittikö yhtään? Kauhee vaadelista oli ;-)

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

mielenkiintosta tietoa, en kuvitellu, et noinki paljon kävijöitä on päivittäin.

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Näissä onkin jo paljon pureskeltavaa, huh!

Onneksi olkoon Fi-Reggae - ja kiitos jok'ikinen, joka on tehnyt palstasta sen mitä se on!


Tästähän on ilmeisesti lukijamäärältään kasvanut jo aivan varteenotettava media! Se, että näin Helsingin Sanomissa evankelisluterilaisen kirkonpaikallisseurakunnan mainoksessa siteerattavan palstaa, ei siis voinut olla merkki muusta!

Tuhannesta päivittäisestä lukijasta jokainen ei varmastikaan käynyt myös eilen. Päättelisin myös olevan paljon väkeä, jotka eivät ole vielä edes rekisteröityneet (tai koskaan edes koe moista tarpeelliseksi), mutta silti seuraavat aktiivisesti. En tiedä, millaista kehitystä on käynyt, milloin tuhat kävijää oli maksimi ja 600 tavallinen, mutta ei se aivan hetkessä ole tapahtunut! Savuavan sähköpostilistan (nykyään modernia antiikkia) jäänteiltä...

Medialla on nyt sitten näkyvyys - ja näkyvyyden perustana on ollut tämä aivan vatipäinen sakki aivan sekalaista seurakuntaa, joita eroavaisuuksista huolimatta yhdistää intohimo reggae-musiikkiin. Give thanks! Ymmärrän hyvin, että näinä päivinä on aikakin alkaa miettiä moderointia ja yleistä keskustelunkehitystä - mutta pitäkäätten te päättävät tahot tajunnassanne, että tämä palsta on niin hyvä ja koukuttava kuin se on, juuri ihmisten yleisen sekavuuden tähden; sitä ei tule suitsia noin vain - tai koko palsta ajaa ojaan. Mutta ohjattava on, tai ojassa ollaan taas. Ja kirjoittajien on syytä miettiä myös kirjoituksiaan, tässähän siirrytään pian paikallislehtipakinoinnista johonkin aivan muuhun (pelottavasti välillä ilmeisesti Seiskan Anna vinkki, tienaa tonni-tyyppiseen journalismiin). Yksi, jota on syytä harkita, on Muokkaa-toiminnon boikotointia ja itsekurin lisäämistä.


Nuo numerojärjestyksethän joskus näkyivät omana sivunaan, jossa oli lueteltu kaikki käyttäjät - tais olla hyvin alle tuhat silloin. Käyttäjät taitavat nykyään olla nähtävissä tuolla privaattiviestipuolella, jossa uuden viestin Kohde-kohdasta voi valita ilmeisesti noista ~4200'sta. Yks josta oli joskus vääntöä, tai satunnaista piikittelyä (silloin vielä piikiteltiin, nyt jo vittuillaan ja uhataan käräjillä), oli just nuo käyttäjien viestin lukumäärä. Millon Vaahtera, Aarnio, Rootz itsekukin sai jonkin (ensimmäisen?) tuhannen tai numeromystisyyden täyteen..


Ilo on ollut myös huomata että aika harva tästä on eroon päässyt. ;) Original J Fresh Vaahteraltakin aivan tuoreita viestejä, Scandal o aktiivisena jossain aivan toisella puolella maailmaa, Aarniokin viel visailee. Rootz ja Valtteri edelleen jokapaikansanailijoina perusteluineen, Jarkkokin diplomatiansa kanssa. Nykyään Don, Jusa tais alkuunsa kirjoittaa joitain filosofisopillisia juttuja, liittyikö engl. kielinen nimimerkki puihin tai pohjoiseen tai molempiin? Ting an ting an ting gwine be alright. Bileitä tulee ja menee, edelleen niitä hekumoidaan suunnattomalla lämmöllä ennen ja jälkeen. Just oikein.

Itselle tän palstan suurin anti on ollut sosiaalisissa kontakteissa.Tää tuntuu edelleen sydämelliseltä palstalta. Itemies oon kiitollinen. Joy for I.

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

>Tästähän on ilmeisesti lukijamäärältään kasvanut jo aivan varteenotettava media! Se, että näin Helsingin Sanomissa evankelisluterilaisen kirkonpaikallisseurakunnan mainoksessa siteerattavan palstaa, ei siis voinut olla merkki muusta!

Täällähän on kohta enemmän väkeä kirjoilla kuin evankelisluterisen kirkon rekisterissä.

Ja onhan tämä kyllä rakastettavaa puuhaa, näinkin keinotekoiseksi kommunikaatiomuodoksi.
Suosikkisupersankarini Batmanin ja uskovaisten jumalan lisäksi löytyvät juurikin fi-reggaelta.

Itselläkin ollut välissä muutamia vuosia hiljaisempaa eloa kirjoittelun suhteen, mutta kaiken aikaa ihan sieltä alusta asti on tullut kyllä keskusteluja seurattua. Toki ihan vaan ammatillisesta mielenkiinnosta. ;)
Monenlaista draaman kaartakin on noihin muutamiin vuosiin mahtunut, mut onneksi syvemmiltä konflikteilta ja pahemmalta trollaukseltakin on vältytty. Tai jos ei olekaan, niin on niihin kuitenkin suhtauduttu suht sydämellisesti ja lämpimästi. Huomattavasti lämpimämmin ainakin kuin muutamilla muilla palstoilla joilla tulee käytyä keskusteluja.

Toivotaan että lämmin tuntu säilyy palstan kasvaessakin. Forward.

.

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Rootzillalla tulee muuten kohta 10000 postausta täyteen, luku on nyt 9709. Mites juhlistetaan?

Seuraaviks ahkerimmilla luku on vasta 4500:n puolella..

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Hmmm... Eikös se taannoinen meltdown sotkenut statistiikat? On se tainnu todellisuudessa mennä aikoja sit jo. Ja toisaalta moni päivittää nimimerkkiä aina välillä, meikäläisellä on kaikki synnit saman aliaksen harteilla.

One Love,

Rootz

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ollaan oltu tovi Oindexissä.

[www.oindex.fi]
[www.oindex.fi]

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Näkyykö Tommin tuottajaehdokkuuden myötä fi-reggaen mainitseminen valtamediassa forumin kävijämäärissä?

[petriaarnio.wordpress.com]

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ei ainakaan vielä, pitää katsella vaikka muutaman päivän päästä uudestaan. Kuukausitasolla yksittäisten kävijöiden määrä on tänä vuonna vaihdellut 14 000 ja 17 000 välillä, heinä-elokuussa oli vähän enemmän. Päivittäinen "number of visits" (kaikki eivät siis uniikkikävijöitä) pyörii 1000-1250 välillä aika tasaisesti.

Cool Runnings -sivulla yksittäisiä vierailijoita on 130-180 kuukaudesta riippuen.

Hakufraasien top kymppi on enimmäkseen erilaisia yhdistelmiä sanoista "reggae" ja "fi", mutta joukossa on myös "raappana keikat" ja "koivuniemeläisyys", jälkimmäisellä 16 hakua. Yhden haun ihmeissä on sitten taas kaikenlaista veikeää satunnaiskamaa, kuten "montako valeriaana pilleriä saa koiralle antaa". :D

"Raappana t-paita" ja "asa t-paita" löytyvät listalta, mutta ilmeisesti kukaan ei ole enää kiinnostunut komposti paidoista.

---
"Asiat voi tehdä kolmella tavalla: oikein, väärin tai hippien tavalla, joka on yhtä kuin väärin, mutta paljon hitaammin."

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Lainaus
Niki
... ilmeisesti kukaan ei ole enää kiinnostunut komposti paidoista.

ONPAS! Mutta kun ei niitä saa.

Never Grow Old.

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ei näy mitään emma-piikkiä kävijätilastoissa, aika tiiviisti ollaan välillä 1000-1300 päivässä. Suosituin vierailupäivä näyttää kuukaudesta riippumatta olevan maanantai.

---
"Asiat voi tehdä kolmella tavalla: oikein, väärin tai hippien tavalla, joka on yhtä kuin väärin, mutta paljon hitaammin."

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Kiinnostavaa...

[petriaarnio.wordpress.com]

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Eihä täällä pyöri muutaku meitä kierrokselle jääneitä enää...

One Love,

Rootz

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Minunkin teksti on ollut jo pitkään 'älykkään' netti-botin aikaisemmista viesteistäni generoimaa satunnais-tuubaa.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi .

Re: Statistics
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Vähiin käy ennenkuin loppuu...

[petriaarnio.wordpress.com]This forum powered by Phorum.