The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Musiikki
Keskustelut reggae-musiikkiin liittyen
Reggae music discussions
RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

[urbanislandz.com]

Never Grow Old.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi .

Re: RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

RIP Jimmy. :-(

Hirsi, tuolla Facebookin puolella moni meistä reggaenharrastajista on muistanut ja muistellut Jimmyä viime päivinä. Ilmesty säkin sinne!

Tässä haastattelu, jonka tein Jimmyn kanssa Kingstonissa reilut 13 vuotta sitten:
[www.fi-reggae.com]

*****

[youtube.com]

Re: RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Lämminhenkistä muistelua on myös Observerin ja Gleanerin kirjoituksissa lukijakommentteineen, vaikka siellä vähän sekoillaankin Jimmyn iän suhteen:

[www.jamaicaobserver.com]

[jamaica-gleaner.com]

*****

[youtube.com]

Re: RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Scandal: "Hirsi, tuolla Facebookin puolella moni meistä reggaenharrastajista on muistanut ja muistellut Jimmyä viime päivinä. Ilmesty säkin sinne!"

Vaikka "ilmestyminen" kuulostaakin hyvältä (hirsi ilmestyi paahtoleipään!) en taida olla ihan vielä valmis Facebookin syntisiin houkutuksiin. Valmiuttani odotellessa taitaa Facebook vanhentua...

Mutta kiitos paljon tuosta haastattelu- linkistäsi. Nämä haastattelut taitavat olla ilmestyneet Cool Runningsissa, mutta onko kaikki? Nuohan kannattaisi kerätä talteen johonkin, mun puolesta vaikka tänne Fi- reggaelle, vaikka ei taida sulla aika/ mielenkiinto riittää sellaiseen työmäärään. Hiton hyviä juttuja kuitenkin kaikki joita olen sulta lukenut.

Never Grow Old.

Re: RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Paahtoleipä ei vanhene koskaan. Mutta Facebook taitaa tosin olla jo valmis, kun kerran grannytkin on kuulemma jo siellä. Vielä ehdit kuitenkin mukaan, Hirsi! Tervetuloa!

Jimmy Rileyn haastattelu ei ilmestynyt Cool Runningsissa, vaikka se olikin vankka tarkoituksemme. Kasken Teron kuoleman jälkeen emme saaneet kovista ponnisteluistamme huolimatta enää kolmatta numeroa kasaan. Siinä julkaisematta jääneessä kolmannessa post-Tero-numerossa olisikin ollut juuri tuo Jimmyn haastis pääjuttuna. Koska emme saaneet lehteä ulos, päätin julkaista haastattelun aikoinaan täällä Fi-Reggaessä.

Joitakin julkaisemattomia - tai ainakin vähälle(?) nykyhuomiolle jääneitä, Teron Roots & Culturessa aikoinaan esittämiä - mun tekemiä artisti- ja voisin tosiaan julkaista sellaisenaan audiona kuten tein äskettäin tuottaja Danny Brownen haastattelun kanssa:

Osa 1: [www.youtube.com]
Osa 2: [www.youtube.com]

*****

[youtube.com]

Re: RIP Jimmy Riley
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Ahaa, painokone on näköjään syönyt sanoja edellisestä viestistäni. Tarkoitin siis: "mun tekemiä artisti- ja tuottajahaastatteluja".

*****

[youtube.com]This forum powered by Phorum.