The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Musiikki
Keskustelut reggae-musiikkiin liittyen
Reggae music discussions
Auttakaa dub-miestä mäessä / Basso Nost€
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Tervehdys!

Pyöritän Jyväskylässä dub-studiota jonka läpi on mennyt jo kiitettävä määrä omia sekä muiden rytmejä, dubeja on studion ensimmäisen olemassaolovuoden aikana kertynyt yli 700 ja kokonaisia valmiita biisejä lähemmäksi 20. Pöytänä Studiomaster 16-4-2 vuodelta 1974, efektikatraana pelkästään analogisia laitteita (mm. benidubin spring ampilla ajettava tankkireverbi) - ainut mikä studion ketjusta puuttuu on hyvä multibandstereokompressori johon haenkin rahoitusta Basson Nost€ -"kilpailusta", jossa Bassoradio jakaa mainosrahaa musiikin parissa työskenteleville ihmisille / kollektiiveille jos perusteet on hyvät.

Arvostaisin kovasti, jos jokainen joka näkee tämmöisen nykypäivänä harvinaisen tuotantomuodon säilyvyyden tärkeänä kävisi antamassa äänen studiolleni Nosteen verkkosivuilla osoitteessa Basso Nost€ / Mad Calypso.

Nimien kanssa on turha prassailla, mutta ainakin suomessa tunnettu Temppeli luottaa studion miksaustyyliin ja laatuun. Tässäpä muutama dubiraita tulevilta (ja jo loppuunmyydyiltä) julkaisuilta:

Mad & Dread - Lonesome Journey (one drop) / Warrior (stepperi)

Mad & Dread - Mountain Dubplate

Mad & Dread - Mountain Version (Rolling version)

Kuten noista raidoistakin jo kuulee, että vanhemmat on aika tukkoon kompuroituja mahdollisuuksien vähyydestä johtuen - uusimmissa on käytetty kyseisen Drawmer 1973 -kompuran VST emulaatiota, joka olisi todella todella tervetullut lisä studion ketjun päätteeksi (rautana tietysti).

- Mad CalypsoThis forum powered by Phorum.