The fastest message board....ever.

| KOTIMAISIA ARTISTEJA | GALLERIA | TULEVAT TAPAHTUMAT |
Fi-Reggae: Audio
Linkkejä miksauksiin, biiseihin yms.
Links to mixtapes, tunes etc.
Fi-Reggae @ Soundcloud (soittolistoja)
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Tervehdys!


Koostin Soundcloudiin kolmen soittolistan verran suomalaista reggaemusiikkia matskusta jota oon palvelusta löytänyt. Reippaasti yli 50 eri esittäjää, 75 biisiä, miltei viisi tuntia musiikkia. Soittolistojen kestot ovat välillä 1 tunti 25 min. ja 1 tunti 45 min.[soundcloud.com]
Kevyempi kattaus, silti silkkaa tiukkuutta.

[soundcloud.com]
Roots-valikoima, painopiste bändisoundissa.

[soundcloud.com]
Täyslaidallinen digirootsia & dubia.Erikoisimmasta päästä olevat poiminnat lienevät meänmaalainen reggaepumppu The Meänland sekä Kosminen kotitallenne vuodelta 1986. Savusoundin Renegade-pleittiä ei voi myöskään sivuuttaa, eikä Papa Harpoa sovi unohtaa. Jos jollekulle ei ole Soundcloud tuttu, niin klikkaamalla artistien nimiä pääsee heidän omille sivuilleen, joista useasti löytää sitten vielä lisää musiikkia.


Yhtä kaikki, nauttikaahan. Ja jakakaatten, jos siltä tuntuu.Sopii toki linkata lisää Soundcloudissa olevia artisteja tähän ketjuun.

Re: Fi-Reggae @ Soundcloud (soittolistoja)
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Yllättävän monta meitä on loppupeleissä. Kiitokset soittolistoista Ras shemi..!

Re: Fi-Reggae @ Soundcloud (soittolistoja)
Kirjoitti: ()
Päiväys:

Joo, ihan kivasti on soitinten soittajia ja laulujen laulajia eri tahoilla. Ja kivasti on laitettu tarjollekin. Vähän oon noita listoja kasvattanut jo sitten tänne postaamisen. Hauskaa kans miten tuo eka kattaus on melko lovers-painotteinen.Tanssihallia en o juurkaan löytänyt .. Joko sitä ei oikein ole tai sitten sitä ei ole tarjolla tuolla Soundcloudissa, veikkaan et vastaus on jostain puolvälistä. En oikein tiedä niistä kuvioista. Aika monta alan deejiitä löytyy silti tuolta ja heitä voi tarkastaa ja alkaa penkoa vaikkapa siitä joukkiosta, jota Miami Mika seuraa.This forum powered by Phorum.